Dance
SH' Bam ~ Step Aerobic ~ Step Circuit ~ Fitness Dance ~ Kick-in
Dance
SH' Bam ~ Step Aerobic ~ Step Circuit ~ Fitness Dance ~ Kick-in
Welke variant je ook kiest, met de verschillende dance-sporten van Energysport werk je tegelijkertijd aan conditie, vetverbranding, spierversterking én je lichaamshouding. Motiverende muziek, uitdagende work-outs en bovenal ‘fun’ zijn bij iedere variant de belangrijkste ingrediënten.
Het Dance lesrooster staat onderaan deze pagina.
SH' Bam
Wil je dansend sporten? Of juist sportend dansen?
Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.
Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45 minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden.  
Steps Aerobics
De basis van Steps is Aerobics. Het verschil is dat bij Steps de naam zegt het al - bij de oefeningen een step wordt gebruikt. Een step is een verhoging die sporters gebruiken om een stap te maken. Het aantal oefeningen kan door inzet van deze step eindeloos worden uitgebreid. Bovendien is muziek een belangrijk onderdeel tijdens Steps. Iedere week is er sprake van een nieuw programma, zodat ook beginners bij iedere les in kunnen stromen. Tijdens iedere les is de doelstelling dat beginners 75 procent van de les mee kunnen doen, terwijl gevorderde sporters tegelijkertijd een top les hebben. Bij Steps vindt een hoge vetverbranding plaats, waardoor het mogelijk is snel resultaat te boeken. Niet vreemd, wanneer je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer zo je gehele figuur, werk aan je conditie en laat je inspireren door een motiverende coach en dito muziek.
Step Circuit
Step Circuit is een combinatie van het energieke Steps en (cardio) fitnessapparatuur. Door de vele verschillende fitnessapparaten komen alle spiergroepen aan bod. Zo wordt je algehele conditie verbeterd. Door deze unieke combinatie ontstaat een afwisselend uur dat voor zowel jonge, als ook voor vrouwen van gemiddelde leeftijd aantrekkelijk is. Het lesuur van Step Circuit wordt afgesloten met een buikspiersessie en een gezamenlijke cooldown..  
Fitness Dance
Fitness Dance is een bijzondere mix van Aerobics en Circuittraining met (cardio) fitnessapparatuur. Na een energieke warming-up start je met de Circuittraining. Halverwege de les volgt een iets intensiever Aerobicsgedeelte, waarna de Circuittraining weer wordt vervolgd. Door differentiatie tijdens de lessen is deze sport uitdagend voor een brede doelgroep. Iedereen volgt de les in zijn of haar eigen ritme. Zo kan je heel intensief meedoen, of kiezen voor een paar tandjes lager. De les wordt afgesloten met een buikspiersessie en een cooldown. Fitness Dance is geschikt voor mannen en vrouwen, alhoewel uit de praktijk blijkt dat meer vrouwen deze sport beoefenen. De afwisselende lessen richten zich met name op de algehele - en de spierconditie, alsmede de vetverbranding.
Kickin 
Kickin is een explosieve en dynamische sport. Zo wordt er gewerkt op pittige muziek met een lekkere beat. Kickin is een flitsende combinatie van technieken uit verschillende verdedigingssporten en Aerobics. Bij Kickin worden allerlei technieken gebruikt, zoals boksen en kickboksen, maar ook Jiu Jitsu. In combinatie met motiverende muziek zorgt deze stoere sport voor de ultieme workout die door mannen én vrouwen beoefend kan worden. Tegelijkertijd is Kickin een training waar (bijna) iedereen aan kan deelnemen
Contactinformatie

 Energysport
 Pascalweg 9a
 8071 SE Nunspeet
 0341253444
 info@energysport.nl
Contactinformatie

 BTW-nummer: 
NL 07704719B02
 Kvk-nummer: 08014641
Contactinformatie

Share Us on Social Media
All Rights Reserved 2018 - Energysport - Privacyverklaring