Fitness in Nunspeet Energysport

Fitness - vrije Fitness - Total Fitness - Bodypump

Fitness in Nunspeet Energysport

Fitness - vrije Fitness - Total Fitness - Bodypump

Train efficiënt met deze bijzondere vormen van fitness. Doordat we meerdere groepslessen aanbieden is de kans groot dat er een training bij zit die echt bij je past. Bovendien is trainen met een groep ook nog eens super leuk.

Het Fitness lesrooster staat onderaan deze pagina.

Fitness

Train efficiënt met deze vorm van fitness die 1 uur duurt. Het resultaat is een ontspannen gevoel en bovendien heb je ook nog iets aan je avond. Halverwege de les wordt een functioneel trainen moment aangeboden waar je vrijwillig aan mee kunt doen. 

Daluren vrije Fitness

Drie dagen per week zijn we vroeg in de ochtend al open tussen 7 en 9 uur. Een gezonde manier om je dag te starten. In de middagen zijn we tussen 12.00 uur en 17.30 uur geopend voor de vrije inloop fitness. Een actieve instructeur is hierbij aanwezig om je verder te helpen en om je doelen te bereiken door middel van fittesten en onze opbouwende fitnessschema’s welke ontwikkeld zijn door onze Fysiotherapeute Vera Dijkhuizen van de inpandige fysiotherapiepraktijk Veramente.

Total Fitness

Met Total Fitness train je binnen een uur je gehele lichaam, na de warming up verzorgt door onze instructeur kan je deelnemen aan het fitness circuit. Alle apparaten en dus ook spiergroepen komen aan bod. Halverwege de les wordt een functioneel trainen moment aangeboden. Hierbij kan je denken aan buikspieren en rugspieren maar ook balans spieren of conditie worden wekelijks afwisselend getraind.

Bodypump

Body Pump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel