Fitness in Nunspeet Energysport
Fitness - vrije Fitness - Total Fitness - Bodypump
Fitness in Nunspeet Energysport
Fitness - vrije Fitness - Total Fitness - Bodypump
Train efficiënt met deze bijzondere vormen van fitness. Doordat we meerdere groepslessen aanbieden is de kans groot dat er een training bij zit die echt bij je past. Bovendien is trainen met een groep ook nog eens super leuk.
Fitness
Train efficiënt met deze vorm van fitness die 1 uur duurt. Het resultaat is een ontspannen gevoel en bovendien heb je ook nog iets aan je avond. Halverwege de les wordt een functioneel trainen moment aangeboden waar je vrijwillig aan mee kunt doen. 
Daluren vrije Fitness
Drie dagen per week zijn we vroeg in de ochtend al open tussen 7 en 9 uur. Een gezonde manier om je dag te starten. In de middagen zijn we tussen 12.00 uur en 17.30 uur geopend voor de vrije inloop fitness. Een actieve instructeur is hierbij aanwezig om je verder te helpen en om je doelen te bereiken door middel van fittesten en onze opbouwende fitnessschema’s welke ontwikkeld zijn door onze Fysiotherapeute Vera Dijkhuizen van de inpandige fysiotherapiepraktijk Veramente.
Total Fitness
Met Total Fitness train je binnen een uur je gehele lichaam, na de warming up verzorgt door onze instructeur kan je deelnemen aan het fitness circuit. Alle apparaten en dus ook spiergroepen komen aan bod. Halverwege de les wordt een functioneel trainen moment aangeboden. Hierbij kan je denken aan buikspieren en rugspieren maar ook balans spieren of conditie worden wekelijks afwisselend getraind.
Bodypump
Body Pump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel
Fitness lesrooster
Fitness lesrooster
Contactinformatie

 Energysport
 Pascalweg 9a
 8071 SE Nunspeet
 0341253444
 info@energysport.nl
Contactinformatie

 BTW-nummer: 
NL 07704719B02
 Kvk-nummer: 08014641
Contactinformatie

Share Us on Social Media
All Rights Reserved 2018 - Energysport - Privacyverklaring
Powered By ClickFunnels.com