Afvallen Nunspeet
gewichtsconsulentenpraktijk & sportief @ slank
Sportief@slank voeding, ontspanning en beweging
Het succesvolle afslankprogramma van ENERGYSPORT is ongecom­pliceerd en eenvoudig toe te passen in het normale dagelijkse “gezins” leven.
We werken niet met een dieet, maar met een gezonde schijf van vijf. Uitgebalanceerde voeding zonder ingewikkelde recepten waar het hele gezin met plezier van kan genieten. 
Naast het voedingsadvies wordt je gestimuleerd om minimaal 2 x per week te sporten, onbeperkt mag ook, maar denk goed na of deze leefstijl ook na de cursus is vol te houden.
De cursus gaat over veel meer dan alleen maar lichaamsbeweging en gezond eten. Het is een allround programma waarbij alle facetten van je gezondheid aan bod komen. Dat maakt deze Sportief@Slank cursus zo vernieuwend en effectief. 
Sportief@slank werkt !!! Het resultaat van de afgelopen jaren laat o.a. gewichtsverlies zien, een gemiddeld resultaat van 2 kledingmaten slanker en niet te vergeten een betere conditie, toename van spierkracht, stabilisatie van bloedsuikerspiegel en in veel gevallen daling of stabilisering van bloeddruk... Een combinatie van deze resultaten zorgt ervoor dat je je beter, fitter, gezonder en vitaal gaat voelen. Het hoofddoel van de cursus Sportief@slank is dan ook GEZONDHEIDSBEVORDERING. 
De cursus is in groepsverband te volgen. De woensdagavond is de vaste weeg- en meet avond onder begeleiding van onze gewichtsconsulenten Anita en Monique, aangesloten bij de BGN, daardoor wordt door een groot aantal zorgverzekeraars deze cursus (gedeeltelijk) vergoed. Meer informatie vindt u hierover op www.gewichtsconsulenten.nl
September 2018 start de volgende cursus Sportief @ Slank ! 
Ik wil niet wachten.....ik wil nu beginnen kan dat ook?
Ja, dat kan zeker!  
Je kunt ook individueel gebruik maken van onze gewichtsconsulentes.
Onze gewichtsconsulentes helpen je graag naar een gezonder lijf en gewicht !
Dinsdag
09:00 - 12:30 uur

Woensdag
09:00 - 11:30 uur
16:00 - 22:00 uur
Woensdag
09:00 - 11:30 uur

Anders
Wanneer je echt niet kunt 
op di -woe - do
AGB code gewichtsconsulentenpraktijk 90060025
Contactinformatie

 Energysport
 Pascalweg 9a
 8071 SE Nunspeet
 0341253444
 info@energysport.nl
Contactinformatie

 BTW-nummer: 
NL 07704719B02
 Kvk-nummer: 08014641
Contactinformatie

Share Us on Social Media
All Rights Reserved 2018 - Energysport - Privacyverklaring
Powered By ClickFunnels.com