Menfit - Femfit
Menfit Femfit
Energysport biedt een afwisselend sportprogramma dat specifiek is samengesteld voor vrouwen óf mannen. De lessen bestaan uit een mix van conditietraining en grondoefeningen, waarbij vele sportelementen en attributen de revue passeren.
Menfit
Voor de mannen heeft Energysport een uitdagend programma samengesteld. Tijdens de lessen is het dus flink doorwerken geblazen. De les bestaat uit een conditietraining die wordt gecombineerd met grondoefeningen. Verder omvat de training push ups, werken met halters, hardlopen en diverse oefeningen voor het gehele lichaam. De beloning voor het harde werken krijg je na afloop van de les, in de vorm van een energiek en voldaan gevoel.
Femfit
Speciaal voor vrouwen hebben wij afwisselende lessen samengesteld met elementen uit diverse sporten. De basis van het programma is een conditietraining in combinatie met grondoefeningen. Maar ook Cardioday en Pilates-oefeningen komen regelmatig voor in het programma. De training is gebalanceerd samengesteld zodat het volledige lichaam wordt getraind.
Contactinformatie

 Energysport
 Pascalweg 9a
 8071 SE Nunspeet
 0341253444
 info@energysport.nl
Contactinformatie

 BTW-nummer: 
NL 007704719B02
 Kvk-nummer: 08014641
Contactinformatie

Share Us on Social Media
All Rights Reserved 2020 - Energysport - Privacyverklaring