Zwanger & Yoga
Fit tijdens je zwangerschap 
Zwanger & Yoga  
vrijdag 10:00 uur
Zwangerschapsyoga helpt je om je zwangerschap bewust te beleven en je voor te bereiden op de bevalling. 

Het is geen "puf " cursus en het zeker geen cursus "Hoe moet je bevallen?"  

Je bent je er misschien niet voortdurend van bewust, maar je lichaam is continu aan het veranderen en past zich voortdurend aan de zwangerschap aan. 

De lessen zwanger en yoga kunnen je helpen op een ontspannen manier die veranderingen toe te laten. 

Om je zwangerschap ontspannen te ervaren en te leren vertrouwen op je lichaam, ook tijdens de bevalling.

 
De drie pijlers van zwanger en yoga zijn ontspanning, concentratie en kracht. Deze drie zijn  in zowel de zwangerschap als bij de bevalling van belang. Ontspanning heb je nodig om jezelf niet uit te putten.

Tijdens de lessen wordt hier ruim aandacht aan besteedt. Want uit je hectische leven in de ontspanning stappen is iets wat je moet oefenen om er goed in te worden.  Concentratie, nodig, zodat je gedachten er niet met je vandoor gaan. 

Kracht, om sterk te blijven tijdens je zwangerschap, je bevalling goed aan te kunnen en na de bevalling weer gemakkelijker 'back in shape' te komen. 

En zoals je van ons mag verwachten, geen zweverig gedoe... 
Gewoon ontzettend fijn om te doen! 

Je kunt instromen wanneer je wilt en uitstromen wanneer jij wilt. 

We werken met een strippenkaart voor de zwanger en yogalessen. Zo kun je zelf bepalen hoe vaak en wanneer je wilt komen zonder je verplicht te voelen.

De strippenkaart kost 115 euro en heeft 10 strips. Wanneer je over hebt kun je deze na je bevalling tijdens de reguliere lessen opmaken. 

Gonnie verzorgt de lessen en heeft zelf 3 dochters op de wereld gezet.
Zwanger & Yoga vrijdag 9.45 uur
Zwangerschapsyoga helpt je om je zwangerschap bewust te beleven en je voor te bereiden op de bevalling. Het is geen "puf " cursus en het zeker geen cursus "Hoe moet je bevallen?"  

Je bent je er misschien niet voortdurend van bewust, maar je lichaam is continu aan het veranderen en past zich voortdurend aan de zwangerschap aan. De lessen zwanger en yoga kunnen je helpen op een ontspannen manier die veranderingen toe te laten. Om je zwangerschap ontspannen te ervaren en te leren vertrouwen op je lichaam, ook tijdens de bevalling.
De drie pijlers van zwanger en yoga zijn ontspanning, concentratie en kracht. Deze drie zijn  in zowel de zwangerschap als bij de bevalling van belang. Ontspanning heb je nodig om jezelf niet uit te putten. Tijdens de lessen wordt hier ruim aandacht aan besteedt. Want uit je hectische leven in de ontspanning stappen is iets wat je moet oefenen om er goed in te worden.  Concentratie, nodig, zodat je gedachten er niet met je vandoor gaan. Kracht, om sterk te blijven tijdens je zwangerschap, je bevalling goed aan te kunnen en na de bevalling weer gemakkelijker 'back in shape' te komen. 

En zoals je van ons mag verwachten, geen zweverig gedoe... 
Gewoon ontzettend fijn om te doen!

Je kunt instromen vanaf het moment dat je zwanger bent en uitstromen wanneer jij wilt.

We werken met een strippenkaart voor de zwanger en yogalessen. Zo kun je zelf bepalen hoe vaak en wanneer je wilt komen zonder je verplicht te voelen.

De strippenkaart kost 115 euro en heeft 10 strips. Wanneer je strippen over hebt kun je deze, na je bevalling, tijdens de reguliere lessen opmaken. 

Gonnie verzorgt de lessen en heeft zelf 3 dochters op de wereld gezet.
Contactinformatie

 Energysport
 Pascalweg 9a
 8071 SE Nunspeet
 0341253444
 info@energysport.nl
Contactinformatie

 BTW-nummer: 
NL 007704719B02
 Kvk-nummer: 08014641
Contactinformatie

Share Us on Social Media
All Rights Reserved 2019 - Energysport - Privacyverklaring