Fitness in Nunspeet Energysport
Fitness - vrije Fitness - Total Fitness - Bodypump - Crossfit ~ Medisch Fitness
Fitness in Nunspeet Energysport
Fitness - vrije Fitness - 
Total Fitness - Bodypump - Crossfit ~ Medisch Fitness
Train efficiënt met deze bijzondere vormen van fitness. Doordat we meerdere groepslessen aanbieden is de kans groot dat er een training bij zit die echt bij je past. Bovendien is trainen met een groep ook nog eens super leuk.
Medisch-Fitness
Medisch Fitness is een persoonlijk, op maat gemaakt trainingsprogramma voor mensen met specifieke klachten of een blessure. Onder begeleiding van een medisch trainer train je op een verantwoorde manier het lichaam. Je conditie en uithoudingsvermogen verbetert en je leert beter om te gaan met uw blessure of aandoening. Met Medisch Fitness verminderen de klachten of worden ze zelfs geheel verholpen. De medisch trainer houdt rekening met de belastbaarheid van je lichaam en individuele blessures, het fitnessschema wordt individueel aangepast. Indien nodig neemt de medisch trainer contact op met de behandelende fysiotherapeut. 
Fitness
Train efficiënt met deze vorm van fitness die 1 uur duurt. Het resultaat is een ontspannen gevoel en bovendien heb je ook nog iets aan je avond. Halverwege de les wordt een functioneel trainen moment aangeboden waar je vrijwillig aan mee kunt doen. 
Daluren vrije Fitness
Twee dagen per week zijn we vroeg in de ochtend al open tussen 7 en 9 uur. Een gezonde manier om je dag te starten. En op 4 middagen zijn we tussen 13.30 uur en 18.00 uur geopend voor de vrije inloop fitness. Een actieve instructeur is hierbij aanwezig om je verder te helpen en om je doelen te bereiken door middel van fittesten en onze opbouwende fitnessschema’s welke ontwikkeld zijn door onze Fysiotherapeute Vera Dijkhuizen van de inpandige fysiotherapiepraktijk Veramente.
Total Fitness
Met Total Fitness train je binnen een uur je gehele lichaam, na de warming up verzorgt door onze instructeur kan je deelnemen aan het fitness circuit. Alle apparaten en dus ook spiergroepen komen aan bod. Halverwege de les wordt een functioneel trainen moment aangeboden. Hierbij kan je denken aan buikspieren en rugspieren maar ook balans spieren of conditie worden wekelijks afwisselend getraind.
Bodypump
Body Pump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel
Crossfit
Wat is Crossfit bij Energysport ?
Crossfit is een effectieve workout om in maar 45 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat.

Hoe ziet een Crossfitles eruit?

Je traint alle belangrijke spiergroepen, terwijl je wordt aangemoedigd en of gecorrigeerd door je coach

We werken in 3 rondes van 6 minuten waarbij je een niveau kunt kiezen 
(1. De eenvoudigste 2. Gemiddeld 3. Zwaar) 

Zo zie je wekelijks verbetering in kracht en conditie waardoor je de sporten nog leuker gaat vinden. 

Crossfit is er voor mannen en vrouwen en laat je versteld staan van je eigen prestaties.

Fitness lesrooster
Contactinformatie

 Energysport
 Pascalweg 9a
 8071 SE Nunspeet
 0341253444
 info@energysport.nl
Contactinformatie

 BTW-nummer: 
NL 007704719B02
 Kvk-nummer: 08014641
Contactinformatie

Share Us on Social Media
All Rights Reserved 2020 - Energysport - Privacyverklaring