Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Medisch Fitness

Waarom zou je kiezen voor Medisch Fitness bij Energysport?

Professionele Begeleiding: Bij Energysport begrijpen we dat elk individu uniek is en dat persoonlijke begeleiding essentieel is voor succesvolle fitnessresultaten. Onze medisch fitnesstrainer Anita Lubbersen heeft uitgebreide ervaring in het werken met mensen met verschillende medische condities. Ze is specialist als het gaat om het ontwerpen van programma's die zijn aangepast aan jouw specifieke behoeften en mogelijkheden..

Gepersonaliseerde Programma's: Ons Medisch Fitness programma begint altijd met een grondige evaluatie van je gezondheid, fysieke conditie en eventuele medische geschiedenis tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek met Anita. Op basis van deze informatie gaan we opbouwend aan de slag. We kijken naar looppatronen, compensaties en geven je een programma op maat. Die na voortschrijdend inzicht of progressie weer aangepast wordt in samenspraak met jou. Of je nu herstelt van een blessure en na een fysiotraject verder wilt, of omgaat met een chronische aandoening, ons programma is ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Veilige Omgeving: Bij Energysport creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je met vertrouwen aan je fitnessdoelen kunt werken. Onze faciliteiten zijn uitgerust met betrouwbare apparatuur en Anita is (op uitzonderingen na) altijd aanwezig om te zorgen voor een correcte uitvoering van oefeningen en om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.Naast apparatuur gebruikt Anita veel specifieke oefeningen, stretches, balletjes, foamrollers, gymballen of massageguns om je spierfunctie te verbeteren. 


Kortom, Medisch Fitness bij Energysport is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, effectieve en gepersonaliseerde benadering van training. 

Medisch fitness kan nuttig zijn voor een breed scala aan aandoeningen en gezondheidsproblemen. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarbij medisch fitness bijzonder gunstig kan zijn:

Orthopedische Aandoeningen: Mensen met orthopedische problemen zoals artritis, osteoporose, rugpijn, knie- of heupartrose, of na een operatie zoals een knie- of heupvervanging, kunnen baat hebben bij medisch fitness. Gerichte oefeningen kunnen helpen bij het versterken van de spieren rond de aangetaste gewrichten, het verbeteren van de mobiliteit en het verminderen van pijn.

Cardiovasculaire Aandoeningen: Voor mensen met hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, hartfalen of na een hartaanval kan medisch fitness een veilige manier zijn om de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren. Gecontroleerde cardio-oefeningen en krachttraining kunnen de hartfunctie verbeteren, de bloeddruk verlagen en het risico op complicaties verminderen.

Metabole Aandoeningen: Personen met diabetes type 1 of type 2 of Obesitas kunnen profiteren van medisch fitness door het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het verbeteren van de insulinegevoeligheid. Regelmatige lichaamsbeweging kan ook helpen bij het verliezen of onderhouden van een gezond gewicht, wat essentieel is voor de controle van diabetes.

Neurologische Aandoeningen: Mensen met neurologische aandoeningen zoals beroerte, multiple sclerose, Parkinson of neuropathie kunnen baat hebben bij medisch fitness om de mobiliteit te verbeteren, spierzwakte tegen te gaan en het evenwicht te verbeteren. Specifieke oefeningen kunnen ook helpen bij het behouden van de cognitieve functies en het verminderen van vermoeidheid.

Klik hier om een afspraak te maken voor een gratis én vrijblijvend intakegesprek 

  • Energysport

  • Pascalweg 9a

  • 8071SE Nunspeet

  • energysport.nl

  • Like onze Facebook pagina

  • All Rights Reserved 2023 - Energysport 

  • Privacyverklaring